Kleine beurt bij Vakgarage Digo Reinier de Graafweg in Delft

Bij Vakgarage Digo Reinier de Graafweg wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Digo Reinier de Graafweg niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Digo Reinier de Graafweg voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Delft altijd langs Vakgarage Digo Reinier de Graafweg om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Delft? Kom dan langs Reinier de Graafweg 2-A in Delft (Zuid-Holland). Of neem contact op via mail info@vakgaragedigo.nl of bel naar 015 515 0000.

Contactgegevens

Vakgarage Digo Reinier de Graafweg
Reinier de Graafweg 2-A
2625 DA Delft

tel.: 015 515 0000
mail: info@vakgaragedigo.nl